Recèpta de cosina

Guilhem
Còca a la carròta
Ingredients :
– 2 ueus
n°1 – 150 g de sucre
– 15 cl d’òli
– 120 g de haria
n°2 – 1 saquet de lhevader
– 1 c.a.c de bicarbonat
n°3 – 200 g de carròtas raspadas
– 50 g d’arrasims de « corinthe »
– 300 g d’esquilhòts destanocats
– 1 mitat de c.a.c de canèla
Au banhmaria, dens un ensaladèr mesclar lo n°1 dinc e blanquegi la mescla. Tirar deu huec
Dens un aute ensaladèr, mesclar lo n°2 e ajustar dens lo n°1
I incorporar los ingredients deu n°3
Horn cauhat a 180°C
Còser de cap a trenta minutas
1 commentaire
Laissez un commentaire
Vous devez être connectés afin de publier un commentaire.
L’autora que’s hè Maria Francesa Assivat.